Rólunk

BONITA BOUTIQUE STUDIO - Élményt kínálunk

Siófok új egészség- és élményközpontja, a Bonita Boutique Studio azért született, hogy prémium körülményeket, egyedi milliőt, támogató és segítő közeget biztosítson mindazok számára, akiknek fontos a testi-lelki, fizikai-szellemi harmónia elérése.

A pilates egyedi és varázslatos mozgásformájával, a különleges, elsősorban a pezsgőket előnybe részesítő italválasztékával, valamint egy minden elemében újszerű, trendi közösség tér kialakításával a stúdió olyan lehetőséget teremt az életminőségünk javítására, amely fontos helyszíne az önfejlesztésnek, valamint az életigenlő mentalitás kiteljesedésének.

BONITA PILATES

Mozgásban vagyunk

Ennek alapja a Reformer Pilates mozgásforma, amely amellett, hogy javítja a gyakorlók általános egészségügyi állapotát, egy sor olyan előnnyel is rendelkezik, amely markánsan megkülönbözteti a többi testedzési módszertől. 

A pilates a kiváló kondíció elérése mellett nagyon szép, nőies izmokat formál, és gyönyörű tartást eredményez. Azonban a mozgásforma nemcsak a sportolásban, az alakformálásban, hanem a rehabilitációban is fontos szerephez juthat, mivel általánosan és hatékonyan támogatja az egészségmegőrző szándékokat.

Emellett a gyakorlás közbeni nagyfokú koncentrálás lehetővé teszi, hogy kizárva a külvilágot, az ember csak magára, a testére figyelve, meditatív állapotba kerüljön, amely túl a fizikai valón, az elme szintjén is beindítja a pozitív, öngyógyító, a lelki-szellemi harmóniát megteremtő folyamatokat.

BONITA CHAMPAGNE

Vezet a pezsgésben

A Bonita Boutique Studio azonban nemcsak a sportról szól: olyan kellemes, barátságos, otthonos teret teremt, ahol a vendégek az év bármelyik napján intenzív, attraktív társasági életet élhetnek.

Mivel a stúdió tulajdonosai elkötelezett rajongói a minőségi italoknak, az együttlétekhez exkluzivitásban gazdag italpalettát kínálnak.

Ennek gyöngyszemei a kiváló pezsgők és prosseccók, amelyek remek kísérői a baráti, szerelmes beszélgetéseknek, de emellett természetesen egyéb hideg és meleg italok közül is választhatunk, legyen szó akár borokról, koktélokról vagy éppen kávékülönlegességekről.

BONITA SOCIAL
Közénk tartozol!

Ezek révén a szezonálisan más és más italokat és ételeket kínáló Bonita egyaránt alkalmas hely a lányoknak, akik edzés előtt vagy után kötetlenül beszélgethetnek a barátnőikkel; a pároknak, akik romantikus helyszínt keresnek a randijukhoz; és természetesen a férfiaknak, akik proseccóval színesítik baráti, üzleti találkozóikat, a hétköznapok, az ünnepek megszokott vagy éppen egyedi pillanatait.

A kulcsszó: a harmónia… A Bonita annak jegyében várja a vendégeit, hogy prémium körülményeket biztosítva adjon lehetőséget a belső egyensúly eléréséhez, valamint a változó világ kívánalmaihoz való gyors alkalmazkodáshoz.

Bódás Bianka

tulajdonos

A Bonita Boutique Studio szerelemgyermek: a pilatesben és az extrém sportokban jártas Bódás Bianka és párja saját élményeiket és üzleti tapasztalataikat felhasználva  hozták létre azt az új egészség- és élményközpontot, amely amolyan trendi-fancy-szexi módon tesz elérhetővé hiánypótló szolgáltatásokat, és válik a korszerű, tudatos életvezetés centrumává.

Az alapítók olyan egyedülálló, unikális elemekben gazdag, mindenki számára nyitott közösségi teret álmodtak meg Siófokon, ahol a vendégek mindent segítséget és lehetőséget megkapnak a saját, teljes testi-lelki, fizikai-szellemi harmóniájuk megteremtéséhez.

Pilates és Champagne
Nem csak nőknek!


GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Kényelmes, sportos öltözékben érkezz, mintha jógázni indulnál. A legjobb, ha gomb, cipzár és zseb nélküli ruhát választasz. A pilates edzéshez nincs szükséged edzőcipőre, de az remek, ha van jógazoknid (ezeknek a zokniknak tapadós az alja). Pilates Studionban van öltöző, zuhanyzó és szekrények is, viszont javasoljuk, hogy edzőruhában érkezz az órára.

A reformer pilates egy speciális pilates gépen történik. Boutique Studiónkban 6db gép található, így ennek megfelelően egyszerre összesen 6 fő tud részt venni a csoportos órákon.

Óráinkon betartjuk az úgynevezett 10 perces szabályt. Ez azt jelenti, hogy 10 perc kését el tudunk fogadni, de ha többet csúszol, akkor már nem tudsz az óránkhoz csatlakozni. Ennek az az oka, hogy minden edzést bemelegítéssel kezdünk és ha ezt kihagyod, akkor megnő a sérülés veszélye, valamint a csoport tagjait is kizökkenti a ráhangoldósából. Kérünk érkezz időben!

Mindenképpen jelezd nekünk telefonon vagy email-en keresztül. Az órákat lekésőbb a kezdés előtt 24 órával tudod lemondani. Amennyiben ebből az időből kicsúsznál, akkor levonjuk a bérletedből az elmulasztott órát vagy a következő alkalommal felszámoljuk. Köszönjük, hogy megérted ezt a belső szabályzatunkat!

Pilates Studionkban kizárólag reformer pilates órákat tartunk, melyek egy speciális gépen történnek. Amennyiben már kifejezetten ilyen órán részt vettél, akkor nyugodtan válaszd haladó, vagy specifikus (Pilates Flow vagy Pilates Power) edzéseinket. Viszont, ha eddig még nem jártál reformer pilates órán, akkor ajánljuk, hogy a kezdő csoporttal indíts vagy kérj egyéni edzésre időpontot.

Egyáltalán NEM. Férfiakat is várjuk a csoportos és egyéni edzéseinkre is! Minden óra koedukált! Hajrá uraink!