Champagne bár

Különleges pezsgők

Siófok első pezsgő bárja

Sokan a pezsgőt ünnepi italnak gondolják, nos ezzel mi is így vagyunk. És még tudjátok mit gondolunk? Hogy érdemes egy átlagosnak vélt napot is megünnepelni néha! Köszönd meg az életed apró, szép pillanatait, mi ebben társad leszünk!

Pezsgő kínálatunk

Titkos küldetésünk, hogy minél szélesebb körrel ismertessük meg ennek a buborékos italnak a hihetetlen varázsát. Reméljük te is megtalálod az új kedvenced Champagne Bárunkban!

Luna Di Notte

LUNA DI NOTTE

A szicíliai éjszaka leple alatt született a Cellaro pincészet csodagyereke. Prosecco, Luna di Notte, vagyis éjszakai hold, hiszen ezt a szőlőt csak sötétben szüretelik. Vajas-krémes, nagyon könnyű, nagyon tiszta. Intenzív gyümölcsös és virágos karakterű Spumante.

Sauska Rosé Brut

SAUSKA ROSÉ BRUT

Hazánk legszebb borvidékén készült a Sauska Rosé Brut “Fenségesen gyümölcsös” pezsgője. A világ legnívósabb pezsgő versenyén kimagasló eredményeket ért el. Gyönyörű cseresznye szín eleven, egyenletes gyöngyözéssel. Telt és kirobbanóan gyümölcsös, illatában rózsaszirom és licsi. Kandírozott grapefruit, tört rózsabors és eper vibrál minden kortyban.

Piper Hiedsieck Essentiel Cuvée Brut

Piper Hiedsieck Essentiel Cuvée Brut

A Piper Heidsieck Pezsgő pincészetnél természetesen tradicionális módszerrel készül minden palack, és nagy szerepet kap a pinot noir. A francia remekmű tiszta, friss májusi reggelt idéző illatában tavaszi virágok és citrus, körte, alma és meleg pirítós érződik. Kóstolva friss és különleges, az ananász zamatát egzotikus fűszerek egészítik ki.

Piccini Prosecco DOC - Venetian Dress Mondo

Piccini Prosecco DOC - Venetian Dress Mondo

Tenute Piccini, Toszkána leghíresebb pincészetének története 1882-ig nyúlik vissza. A legszebb olasz borvidékről származó Piccini Prosecco limitált kiadású velencei kosztümbe öltözött. Az elragadóan szép üvegbe öltöztetett Prosecco száraz, friss, kellemesen savanykás és egyenes, kifinomultan gyümölcsös, virágos és vibráló.

KREINBACHER - Brut Classic

KREINBACHER - Brut Classic

Kreinbacher Borház „Az évszázad legtöbbet díjazott champagne-háza” az évek alatt több nemzetközi elismerést gyűjtött be. Citrusok, fehérvirágok és mandula – már illatában ígéretes aromákat sorakoztat fel. A chardonnay alapozza meg a friss és elegáns összképet, de a furmintra jellemző kellemes kesernye is megjelenik a buborékok között.

Veuve Clicquot Brut

Veuve Clicquot Brut

A pezsgő, amit a világ első nemzetközi üzletasszonya tett halhatatlanná. Cliquot ízeiben megtalálunk mindent, amit elvárunk egy francia, márkás, eredeti pezsgőtől. Bonita stúdiónk megálmodójának egyik kedvenc pezsgője. Összetéveszthetetlen stílusa van, ami pedig tipikus Cliquot-vá avatja, az a pinot noir túlsúlya.

Dom Pérignon 2012

Dom Pérignon 2012

A Dom Perignon pezsgő egyike a világ legismertebb és leghíresebb pezsgőinek A Dom Perignon minőségét garantálja, hogy csak a legkiválóbb termésből készülhet, így a Dom Perignon pezsgők minden esetben évjáratukkal megjelölve (vintage) kerülnek forgalomba. 2012-ben a kedvező időjárásnak köszönhetően az érés gyors és bőséges volt. Kiemelkedő egyensúly volt jellemző, egyformán édes és savas melyek csodás kontrasztot alkotva hozzák ki a legjobbat ebből az évjáratból.

Étel és Itallap

Allergének

1 Gabonafélék / 2 Rákfélék / 3 Tojás / 4 Hal / 5 Földimogyoró / 6 Szójabab / 7 Tejtermékek / 8 Diófélék / 9 Zeller / 10 Mustár / 11 Szezámmag /12 Kiwi

 

V – vegan

CM- cukormentes

GM- gluténmentes

LM – laktózmentes

TM – tejmentes 

SZM – szójamentes

Allergénekről kérdezze munkatársainkat!

A számla végösszegére 12%-os szervízdíjat számolunk fel.