Kapcsolat

A Bonita Boutique Studio hisz abban, hogy újszerű és hiánypótló szolgáltatásai révén jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy vendégei teljesebb életet élhessenek. A fókuszban az egészség, a harmónia, a szerethető élet megteremtése és fenntartása áll – azt gondoljuk, hogy ezek kiteljesedéséhez olyan lehetőségeket tudunk biztosítani, amelyek trendi köntösben, alapvető és fontos kapaszkodók lehetnek.

Hiszünk abban, hogy csak az az ember tud a közösség eredményes és hasznos tagja lenni, aki maga is harmóniában él saját magával; csak attól várható el, hogy adjon magából, akinek volt lehetősége magát gyarapítani…

A Bonita Boutique Studio ezért született. Elkötelezett munkánkkal, minőségi szolgáltatásainkkal, igényes körülményeink biztosításával azt szeretnénk elérni, hogy vendégeink többek legyenek azáltal, hogy bennünket választanak a szabad óráik eltöltéséhez.

Cím

Széchenyi  utca 8-10.
Siófok
8600

Nyivatartás

Hétfő: zárva
Kedd: 9:00 – 19:00
Szerda: 9:00 – 19:00
Csütörtök: 9:00 – 19:00
Péntek: 9:00 – 19:00
Szombat:10:00 – 19:00
Vasárnap: zárva

Kapcsolat felvétel

Szeretnél megismerkedni a reformer pilates edzéssel vagy szívesen innál egy pohár finom pezsgőt? Felmerültek benned kérdések? Küldj nekünk üzenetet és amilyen hamar lehet, válaszolunk!